- Autor: Ferka
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 400 |
Rajčatové pyré | 100 |
Sýr nízkotučný tvrdý 20% průměr | 80 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 250 |
Energetická hodnota celkem: 6785 kJ
Bílkoviny (g): 134,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 189,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1696 kJ
Bílkoviny (g): 33.5, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 47.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Úvod > Jídla > Světová kuchyně > Itálie > hlavní jídlo Italský hovězí guláš 120 minut(y) Náročnost Guláš z hovězího masa podávaný s těstovinami. 400 g libového hovězího 100 g rajčatového protlaku 80 g strouhaného sýra 2 lžíce kečupu 2 lžíce oleje 1 lžička hladké mouky 1 ks cibule worcesterová omáčka mletá paprika sůl
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.