- Autor: Gogosek
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 110 |
Rajčata konzervovaná | 30 |
Paprika červená | 20 |
Cibule | 30 |
Cuketa | 20 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 5 |
Olej olivový | 6 |
Naturamyl bramborový škrob | 10 |
Citronová šťáva | 3 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 946 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Vezmeme si filety tresky, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme chvíli odležet a mezitím si připravíme zeleninovou směs. Na oleji si zesklovatíme cibulku, přidáme rajčata, papriku a cuketku. Necháme zeleninu změknout, přidáme trošku cukru a zahustíme lžičkou škrobu. Zeleninovou směs navrstvíme navrstvíme na tresku, kterou stočíme a propíchneme špejlí a dáme asi na 20 minut do trouby.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.