- Autor: katebag
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 250 |
Máslo čerstvé | 60 |
Sůl | 10 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Droždí | 30 |
Dochucovadla:
mák, sezam, kmín
Energetická hodnota celkem: 9314 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 54,
Sacharidy (g): 384,
SAFA (g): 34,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1164 kJ
Bílkoviny (g): 6.1, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Uhníst těsto, počkat 30 min, rozdělit na 8 dílů, zamotat rohlíky, vykynout asi 45 min, péct (zprvu zprudka, pak snížit teplotu) asi 25 min.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.