- Autor: yanek
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Mouka špaldová celozrnná | 60 |
Hera | 165 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 50 |
Jablka | 200 |
Dochucovadla:
skořice, hřebíček, badyán
Energetická hodnota celkem: 9660 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 122,
Sacharidy (g): 267,
SAFA (g): 58,
Cukry (g): 72,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1208 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 15.3, Sacharidy (g): 33.4, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
200 g hladké mouky + 60 špaldové mouky, 165 g studené Hery, nakrájeného na kousky, 8 lžic vody, sůl a lžička jedlé sody. 200 g nastrouhaných jablek, 50 g cukru
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.