- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska | 100 |
Máslo čerstvé | 10 |
Zelí pekingské | 150 |
Rajčata | 150 |
Pilos jogurt bílý 3,7% | 150 |
Dochucovadla:
citron, sůl, pepř, koření na ryby
Energetická hodnota celkem: 1241 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 14,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na rozehřátém másle opečeme z obou stran filátko z tresky, ke konci zakápneme citrónem. Podáváme se salátem z rajčat, pekingského zelí a jogurtu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.