- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pilos jogurt bílý 3,7% | 50 |
Ovesné vločky jemné | 50 |
Med | 5 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 12 |
Jablka | 50 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 1055 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 42,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 528 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 21, SAFA (g): 1, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vločky, med, jogurt a vodu smícháme, vzniklé těstíčko rozdělíme na 4 díly a vytvarujeme koláčky. Na každý koláček položíme čtvrtku menšího jablíčka, které posypeme skořicí a pečeme asi 25-30 minut na 180°C v předehřáté troubě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.