- Autor: ksykora
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Smetana ke šlehání 31% | 100 |
Mouka pšeničná hladká | 45 |
Cibule | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže | 1000 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 80 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
Dochucovadla:
3 lžičky sladké papriky, bobkový list, nové koření, mletý pepř
Energetická hodnota celkem: 9934 kJ
Bílkoviny (g): 245,
Tuky (g): 129,
Sacharidy (g): 54,
SAFA (g): 39,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1419 kJ
Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 18.4, Sacharidy (g): 7.7, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
1 litr vody (raději méně) na konci jíška Příště bych dal místo jíšky vařit s masem mrkev a rozmixovat. Osmažím cibuli ne do zaltova, dám červenou papriku a orestuju prsa. Zaleju horkou vodou, přidám 6 kuliček nového koření, pepř, sůl a bokový list Vařím pod tlakem 15min Udělám světlou jíšku Vyndám maso koření, přidám jšku šlehačku, jogurt a rozmxuju, dochutím
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.