- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Špenát krájený mražený | 100 |
Bulgur (v suchém stavu) | 38 |
Treska | 100 |
Vejce celá průměr | 27 |
Dochucovadla:
sůl, rybí koření, pepř, citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1472 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 13,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Tresku opečeme z obou stran na oleji, posypanou kořením na ryby, zakápneme citronovou šťávou a podáváme. Bulgur uvaříme/ vydusíme 1:2 s vodou, mírně osolíme. Špenát společně s cibulkou vydusíme, okořeníme a přidáme vejce, mícháme, dokud se vejce nesrazí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.