- Autor: tangarinka
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 500 |
Ricotta | 500 |
Šunka schwarzwaldská | 131 |
Žloutek | 40 |
Sýr tučný tvrdý 45% průměr | 50 |
Olej olivový | 12 |
Víno bílé suché | 50 |
Energetická hodnota celkem: 8305 kJ
Bílkoviny (g): 207,
Tuky (g): 116,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 25
Energetická hodnota na 1 porci: 1186 kJ
Bílkoviny (g): 29.6, Tuky (g): 16.6, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 9.7, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 3.6
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.