- Autor: katarina79
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 320 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Cuketa | 400 |
Cibule | 80 |
Česnek | 5 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 3 |
Olej olivový | 2 |
Dochucovadla:
Tymian Gulasove korenie
Energetická hodnota celkem: 2349 kJ
Bílkoviny (g): 83,
Tuky (g): 5,
Sacharidy (g): 40,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 783 kJ
Bílkoviny (g): 27.7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 8.3, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na cervenej cibulke si opecieme nakrajane kuracie prsia, ktore sme pred tym ochutili solou, korenim a stipkou gulasoveho korenia. Opečieme a pridáme cherry paradajky. Dochutime solcankou, 1 cl cukru a tymjanom. Pridame cesnak. Necháme 5 minút dusiť. Potom pridáme na polkolieck nakrájané cuketya ešte 5 minút dusíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.