- Autor: Akeity
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Cibule | 20 |
Rajčata konzervovaná | 100 |
Fazole červené v chilli omáčce (Bonduelle) | 100 |
Olej olivový | 3 |
Sójová omáčka | 5 |
chléb žitný Penny (česká lípa) | 45 |
Energetická hodnota celkem: 1485 kJ
Bílkoviny (g): 32,
Tuky (g): 7,
Sacharidy (g): 38,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Na oleji si orestujeme maso tak, aby zbělalo. Přidáme cibuli a česnek, až zesklovatí.Pak přidáme kečup, mletou papriku, promícháme a hned zalejeme fazolemi i s nálevem. Dochutíme sojovou omáčkou, vegetou, majoránkou. Podáváme s chlebem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.