- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Rajčata | 100 |
Zelí pekingské | 170 |
Červená řepa | 100 |
Treska | 100 |
Dochucovadla:
koření na ryby, pepř
Energetická hodnota celkem: 901 kJ
Bílkoviny (g): 23,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 17,
SAFA (g): 1,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji podusíme pokrájenou řepu, opepříme a přidáme pokrájenou tresku na kousky, ochutíme kořením na ryby. Podáváme se zeleninovým salátem, nebo dle chuti.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.