- Autor: www.bonduelle.cz
- Doba přípravy (min.): 60
- STOB recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 20% | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 400 |
Créatif Texas Bonduelle zeleninová směs sterilovaná | 425 |
Tortilla | 160 |
Cibule | 100 |
Česnek | 15 |
Rajčata | 500 |
Paprika červená | 250 |
Pórek | 200 |
Olej řepkový | 20 |
Dochucovadla:
pepř, sůl, mexické koření
Energetická hodnota celkem: 8854 kJ
Bílkoviny (g): 165,
Tuky (g): 55,
Sacharidy (g): 228,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 50,
Vláknina (g): 39,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 2214 kJ
Bílkoviny (g): 41.3, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 57, SAFA (g): 4, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 9.8, Sůl (g): 2
Postup přípravy
Rozehřejte řepkový olej a smažte na něm cibuli a česnek asi 3 minuty. Přidejte kuřecí maso, opékejte, dokud není opečené ze všech stran. Přidejte papriku a pórek. Míchejte asi 5 minut. Přidejte Creatif Texas a bylinky a dále ohřívejte. Přidejte oloupaná a propasírovaná rajčata a vařte dokud nezesládnou. Nakonec dochuťte solí a pepřem. Směsí naplňte připravené tortilly. Srolujte je a položte na vymazaný plech. Potřete zbylými rajčaty, posypte strouhaným sýrem a zapékejte v troubě předehřáté na 200˚ C, dokud se sýr nerozpustí.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.