- Autor: Loeblova
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Eidam 30% | 60 |
Treska Alaska seelachsfilet | 400 |
Brokolice | 200 |
Energetická hodnota celkem: 2104 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 7,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1052 kJ
Bílkoviny (g): 43.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 5.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tresku dáme do pekáčku, posypeme kořením na ryby, poklademe spařenou brokolicí, nakonec přidáme sýr
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.