- Autor: Lucie Pokorna
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej Aureol | 15 |
Cibule | 52 |
Játra vepřová | 447 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Masox (hotový výrobek) | 1 |
Energetická hodnota celkem: 3719 kJ
Bílkoviny (g): 100,
Tuky (g): 32,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 744 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 9.2, SAFA (g): 2, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Osmažit cibulku, osmažit játra, přisypat hladkou mouku, osmažit, zalít vodou, vařit.Dochutit solí, kmínem, pepřem, masoxem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.