- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sleď | 150 |
Bulgur (v suchém stavu) | 33 |
Dochucovadla:
citrón, koření na ryby
Energetická hodnota celkem: 1545 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 25,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 1,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vykuchaného sledě omyji a uvnitř ho potřu postrouhaným česnekem, zastříknu citronovou šťávou, navrch z obou stran posypu kořením na ryby a znovu pokapu citrónem. Peču asi 25-30 minut na pekáčku s pečícím papírem na 200°C. Jako přílohu jsem zvolila bulgur.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.