- Autor: PetaMat
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná polohrubá | 700 |
Droždí | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 12 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 10 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 250 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 11649 kJ
Bílkoviny (g): 80,
Tuky (g): 28,
Sacharidy (g): 549,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 56,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1294 kJ
Bílkoviny (g): 8.9, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 61, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3.7, Vláknina (g): 6.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.