- Autor: PetaMat
- Doba přípravy (min.): 480
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hrubá | 200 |
Mouka pšeničná celozrnná | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 270 |
Droždí | 20 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 8 |
Olivy černé | 75 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 5 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 6822 kJ
Bílkoviny (g): 53,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 287,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 42,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 682 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 28.7, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 4.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.