- Autor: Ludmilat
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Citronová kůra | 3 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 25 |
Otruby | 10 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Vejce celá průměr | 55 |
Mouka sójová odtučněná | 50 |
Mouka žitná celozrnná | 50 |
Hera | 50 |
Reveň | 250 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 50 |
Energetická hodnota celkem: 4762 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 144,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 83,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 595 kJ
Bílkoviny (g): 5.3, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 18, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 10.4, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Smícháme přísady do těsta vyhněteme, vyložíme těstem formu, pokryjeme rebarborou, posypeme hnědým cukrem a skořicí, Pečeme při 180 st. C 20 min
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.