- Autor: markitka
- Doba přípravy (min.): 5
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 100 |
Mrkev | 80 |
Citronová šťáva | 6 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepr, citron
Energetická hodnota celkem: 771 kJ
Bílkoviny (g): 8,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 386 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 2, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mrkev a celer nastrouháme na jemno. Přidáme bílý jogurt promícháme a dochutíme solí, pepřem a citrónem
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.