- Autor: verunkaslunicko88
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Chléb konzumní průměr | 120 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 280 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 285 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1600 |
Sádlo vepřové škvařené | 40 |
Kuřecí prsa bez kůže | 380 |
Cibule | 60 |
Energetická hodnota celkem: 7021 kJ
Bílkoviny (g): 129,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 171,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1170 kJ
Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.