- Autor: mannheims
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibulka jarní | 70 |
Vejce celá průměr | 275 |
Avokádo | 260 |
Maslo slane _tine | 30 |
Syr zlaty Gulost | 83 |
mlete kureci maso | 400 |
Energetická hodnota celkem: 7988 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 50,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1997 kJ
Bílkoviny (g): 33.8, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 12.5, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Na másle orestujeme maso a nakrájené avokádo, přidáme koření. Přendáme do zapékací misky, přidáme sýr a zalijeme rozšlehanými vejci. Promícháme, uhladíme a dáme péct na 180 stupňů dozlatova. Zkoušíme špejlí, jestli je “těsto” stejnoměrně tuhé. Je to dobré teplé i studené.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.