- Autor: slunko13
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej olivový | 10 |
Kuřecí prsa bez kůže | 200 |
Pór | 130 |
Česnek | 20 |
Rajčata | 200 |
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu | 230 |
Pitta chleba (44g) | 88 |
Jogurt Glenilen bílý | 20 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 20 |
Salát římský | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 3903 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 102,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 25,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1952 kJ
Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 51, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 12.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Pórek vrazíme na olej na pánev, přidáme kuře a česnek. Fazole z konzervy slijeme a přidáme. Po té přidáme rajčata a okořeníme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.