- Autor: sousanda
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pangasius | 400 |
Losos | 150 |
Kapusta hlávková | 100 |
Brambory zimní | 700 |
Citronová šťáva | 60 |
Dochucovadla:
kopr, pažitka
Energetická hodnota celkem: 5391 kJ
Bílkoviny (g): 118,
Tuky (g): 23,
Sacharidy (g): 153,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1348 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 38.3, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Do oleje nasekáme kopr, pažitku a necháme hodinu louhovat. Poté přecedíme. Kapustové listy spaříme a zbavíme košťálu. Na listy naklademe filátka z mořské štiky, osolíme, zakapeme citronovou šťávou a přidáme nasekanou bazalku. Z lososa uřízneme špalík, který také položíme na štiku a zabalíme do kapustového listu. Vše pevně srolujeme a zabalíme do potravinářské folie. Vaříme naa velmi mírném ohni v osolené vodě s citronovou šťávou 15 - 20 minut. příloha: brambory
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.