- Autor: monikavavrikova
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 180 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Vepřová plec | 600 |
Česnek | 10 |
Rajský protlak | 80 |
Sůl | 10 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1000 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 20 |
Dochucovadla:
kmín drcený, pepř černý mletý
Energetická hodnota celkem: 9436 kJ
Bílkoviny (g): 121,
Tuky (g): 182,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 74 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 1.4, Sacharidy (g): 0.3, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.