- Autor: monikavavrikova
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Cibule | 180 |
Vepřová plec | 600 |
Česnek | 10 |
Rajský protlak | 75 |
Sůl | 10 |
Mouka pšeničná polohrubá | 150 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1300 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 20 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý černý, kmín drcený
Energetická hodnota celkem: 11588 kJ
Bílkoviny (g): 135,
Tuky (g): 183,
Sacharidy (g): 151,
SAFA (g): 47,
Cukry (g): 25,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1931 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 30.5, Sacharidy (g): 25.2, SAFA (g): 7.8, Cukry (g): 4.2, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.