- Autor: vlocka77
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 250 |
Vepřové mleté průměr | 250 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 500 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 500 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Cibule | 50 |
Mrkev | 50 |
Celer bulva | 50 |
Máslo čerstvé | 50 |
Energetická hodnota celkem: 16500 kJ
Bílkoviny (g): 171,
Tuky (g): 164,
Sacharidy (g): 434,
SAFA (g): 85,
Cukry (g): 47,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2063 kJ
Bílkoviny (g): 21.4, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 54.3, SAFA (g): 10.6, Cukry (g): 5.9, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.