- Autor: Martina M.
- Uživatelský recept
- Porce: 18.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 80 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vločky ovesné | 200 |
Kypřící prášek do pečiva | 7 |
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Energetická hodnota celkem: 7927 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 353,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 90,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 440 kJ
Bílkoviny (g): 3.2, Tuky (g): 1.3, Sacharidy (g): 19.6, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.