- Autor: Ferka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 110 |
Máslo čerstvé | 150 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 130 |
Želatina (v suchém stavu) | 20 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 200 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 200 |
Tvaroh polotučný průměr | 750 |
Jahody | 500 |
Piškoty tradiční | 150 |
Energetická hodnota celkem: 14422 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 171,
Sacharidy (g): 326,
SAFA (g): 109,
Cukry (g): 241,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1311 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 15.5, Sacharidy (g): 29.6, SAFA (g): 9.9, Cukry (g): 21.9, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.