- Autor: Martina M.
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh odtučněný průměr | 50 |
Pilos jogurt bílý 3,7% | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 8 |
Vejce celá průměr | 97 |
Ovesné vločky jemné | 50 |
Dochucovadla:
- přidáme sůl, pepř, vegetu, bylinky .... kdo má co rád a co je doma
Energetická hodnota celkem: 1797 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 39,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 449 kJ
Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 4, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Stejné jako u chleba z otrub .Stačí jen zamíchat, kdo chce může bílky vyšlehat aby bylo těsto nadýchanější. Pečeme asi 20-30 minut na 200°C, před koncem jsem dala chvilku na 250°C.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.