- Autor: Terezama
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Šunka kuřecí průměr | 200 |
Krůtí prsa bez kůže | 400 |
Hořčice klasická (Spak) | 10 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 100 |
Pór | 100 |
Paprika červená | 100 |
Žampiony mražené | 120 |
Vejce celá průměr | 120 |
Dochucovadla:
hořčice, sůl, pepř, koření dle vlastní chuti
Energetická hodnota celkem: 7252 kJ
Bílkoviny (g): 143,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 26,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1813 kJ
Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 29.8, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Krůtí prsa omyjem, osušíme aodblaníme. Rozřízneme na velký plát, naklepeme, posolíme, opepříme. Potřeme hořčicí. Poklademe šunkou. Ze zbylých potravin připravíme na pánvi směs, kterou klademe na připravená prsa. Zbalíme do alobalu, který jsme potřeli olejem. Pečeme na 150-200° po dobu 40 minut, pak alobal odkryjeme a dopečeme cca 10 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.