- Autor: lenchov
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Cibule | 80 |
Celer řapíkatý | 60 |
Mrkev | 50 |
Mleté maso na sekanou | 480 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, muškátový oříšek
Energetická hodnota celkem: 8668 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 166,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 68,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1445 kJ
Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 27.7, Sacharidy (g): 8.7, SAFA (g): 11.3, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4.7, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.