- Autor: Tereza.Cisarova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Cibule | 125 |
Játra vepřová | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, drcený kmín
Energetická hodnota celkem: 3638 kJ
Bílkoviny (g): 106,
Tuky (g): 40,
Sacharidy (g): 18,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 728 kJ
Bílkoviny (g): 21.2, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 3.6, SAFA (g): 3.6, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme dozlatova na sádle, přidáme játra, po zatáhnutí osolíme, opepříme a přidáme drcený kmín. Po opečení jater vše umixujeme dohladka a dáme zchladnout do lednice. Výborné s pečivem, posypané cibulí, pažitkou nebo spolu se zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.