- Autor: lenkoslava
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 1000 |
Ocet | 30 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 20 |
Kopr | 50 |
Mouka pšeničná hladká | 60 |
Energetická hodnota celkem: 3231 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 115,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 70,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1077 kJ
Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 38.3, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 23.3, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.