- Autor: Ivana84
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (v suchém stavu) | 180 |
Tuňák v oleji | 52 |
Olivy černé | 20 |
Kapary | 10 |
Olej olivový | 10 |
Ančovičky - filety | 5 |
Rajský protlak | 30 |
Energetická hodnota celkem: 3828 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 138,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1914 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.