- Autor: Ivana84
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Brambory vařené | 600 |
Uzený bok | 100 |
Cibule | 100 |
Vejce celá průměr | 220 |
Smetana na vaření 12% | 200 |
Sůl | 5 |
Energetická hodnota celkem: 6892 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 96,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 3446 kJ
Bílkoviny (g): 29.5, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 64.5, SAFA (g): 23, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.