- Autor: TomasHajek
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Droždí | 40 |
Žloutek | 40 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 60 |
Mouka pšeničná hladká | 30 |
Mouka pšeničná polohrubá | 45 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 150 |
Energetická hodnota celkem: 9282 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 169,
Sacharidy (g): 142,
SAFA (g): 24,
Cukry (g): 84,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Je to návod na těsto
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.