- Autor: petrafilip
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 250 |
Mouka žitná celozrnná | 125 |
Rozinky | 50 |
Vejce celá průměr | 110 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 75 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 70 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 30 |
Slunečnicová semínka | 10 |
Energetická hodnota celkem: 8189 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 92,
Sacharidy (g): 245,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 145,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 682 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 20.4, SAFA (g): 1, Cukry (g): 12.1, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.