- Autor: komina
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zelí bílé hlávkové | 400 |
Mrkev | 300 |
Cibule šalotka | 60 |
Citronová šťáva | 5 |
Majonéza light (Hellmann´s) | 100 |
Hořčice plnotučná průměr | 5 |
Dochucovadla:
2 ml wolčestru
Energetická hodnota celkem: 2246 kJ
Bílkoviny (g): 9,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 67,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 22,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 321 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 3.9, Sacharidy (g): 9.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 5.9, Vláknina (g): 3.1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
400 g hlávk. zelí, 300 g mrkve, 60 g cibule, 100 g majolky, 5 g hořčice, 5 ml citronové šťávy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.