- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Paprika červená | 100 |
Žampiony | 200 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 25 |
Dochucovadla:
sůl,směs tří pepřů,bazalka,česnek
Energetická hodnota celkem: 1648 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 5,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na stejně velké kousky,stejně jako červenou papriku a žampiony. Jednotlivé kousky napícháme na špejli,lehce potřeme olejem s kořením a solí. Orestujeme na pánvi a dusíme do měkka. Při dušení přidáme lehce osolenou cibulku nakrájenou na drobno, udělá nám hustou šťávičku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.