- Autor: Jaroslav Runštuk, Receptury teplých pokrmů
- Veřejné stravování
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sůl | 2.5 |
Játra vepřová (syrová) | 140 |
Olej běžný (průměr) | 10 |
Dochucovadla:
sůl, pepř mletý
Energetická hodnota celkem: 1071 kJ
Bílkoviny (g): 27,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 6,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 0,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 3
Postup přípravy
Očištěná a opláchnutá játra odblaníme, nakrájíme na plátky, na okrajích nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a rychle opečeme po obou stranách na oleji. Opečená játra osolíme a na talíři přelijeme vlastním výpekem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.