- Autor: marencinovam
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jáhly (v suchém stavu) | 50 |
Brambory vařené | 200 |
Mouka špaldová celozrnná | 145 |
Vejce celá průměr | 55 |
Cibule | 100 |
olej řepkový bio | 15 |
Energetická hodnota celkem: 4831 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 191,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1610 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 63.7, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.