- Autor: Zlatko
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka špaldová celozrnná | 200 |
Vejce celá průměr | 56 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 300 |
Kypřící prášek do pečiva | 2 |
Tvaroh odtučněný průměr | 250 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 4828 kJ
Bílkoviny (g): 74,
Tuky (g): 15,
Sacharidy (g): 174,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1207 kJ
Bílkoviny (g): 18.5, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 43.5, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.