- Autor: otylie
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Hovězí kližka | 486 |
Cibule | 156 |
Alpský chléb | 42 |
Dochucovadla:
sůl, masox, pepř
Energetická hodnota celkem: 4419 kJ
Bílkoviny (g): 107,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 16,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1105 kJ
Bílkoviny (g): 26.8, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 8.8, SAFA (g): 4, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na oleji osmahněte cibuli, přidejte červenou papriku, kousek masoxu (nebo sůl), pepř a nakrájenou kližku na kostky. Pomalu dusíme na mírném ohni. Podléváme horkou vodou. Když je maso měkké zahustíme nakrájenou chlebovou kůrkou (ideální z tmavého chleba.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.