- Autor: mosem
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí | 300 |
Vejce celá průměr | 330 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 5 |
Dochucovadla:
sůl, pepř, bylinky....
Energetická hodnota celkem: 3619 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 38,
Sacharidy (g): 52,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 27,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1206 kJ
Bílkoviny (g): 25.7, Tuky (g): 12.7, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Cibulku nadrobno nakrájíme, zpěníme na cibulce. Čerstvé droždí rozdrobíme do cibulky, pomalu zahříváme až se roztopí. Přidáme vajíčka a pomalu prohříváme za stálého míchání. Podáváme s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.