- Autor: ajaxxik
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná celozrnná | 250 |
Vejce celá průměr | 55 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 75 |
Mléko bezlaktózové | 175 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 75 |
Med | 50 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Energetická hodnota celkem: 9049 kJ
Bílkoviny (g): 49,
Tuky (g): 88,
Sacharidy (g): 290,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 128,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 566 kJ
Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 18.1, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.