- Autor: lenkoslava
- Uživatelský recept
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 800 |
Cibule | 130 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 1500 |
Česnek | 10 |
Hrášek sterilovaný průměr | 200 |
Mouka pšeničná hladká | 60 |
Energetická hodnota celkem: 5871 kJ
Bílkoviny (g): 162,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 19,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 839 kJ
Bílkoviny (g): 23.1, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 12.1, SAFA (g): 2.7, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0.4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.