- Autor: klckar36
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 243 |
Zelí bílé kysané | 1000 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2300 |
Vepřová plec | 860 |
Mouka pšeničná bílá | 64 |
Masox (hotový výrobek) | 12 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 64 |
Energetická hodnota celkem: 11521 kJ
Bílkoviny (g): 182,
Tuky (g): 176,
Sacharidy (g): 100,
SAFA (g): 57,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 9
Energetická hodnota na 1 porci: 1152 kJ
Bílkoviny (g): 18.2, Tuky (g): 17.6, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 5.7, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.9
Postup přípravy
kysele zelí vložíme do hrnce, zalijeme asi 1l vody (ať je zelí zalité) a vaříme. mezítím si do tlakáče vložíme olej, cibuli osmáhneme a přidáme maso. trochu ho opražíme, a přidáme červenou papriku, zalijeme vodou a vaříme cca 15 min do změknutí. Až se uvaří zelí, tak si smícháme mouku s cca 300 ml vody a zahustíme zelí. pak vmícháme do zelí maso se šťávou a promícháme, dochutíme masoxem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.