- Autor: MartinkaJ
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rohlík tukový průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 150 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 2115 kJ
Bílkoviny (g): 29,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 57,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1058 kJ
Bílkoviny (g): 14.5, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 28.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.