- Autor: Berysvob
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 225 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
Vepřová pečeně libová | 850 |
Paprika červená | 142 |
Paprika žlutá | 177 |
Paprika bílá | 91 |
Rajčata konzervovaná | 240 |
Cuketa | 113 |
Solamyl bramborový škrob | 19 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 500 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6728 kJ
Bílkoviny (g): 205,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 72,
SAFA (g): 15,
Cukry (g): 41,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 421 kJ
Bílkoviny (g): 12.8, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 4.5, SAFA (g): 0.9, Cukry (g): 2.6, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.